THE ВЙО - MADiSAN



Давно улюблений публікою за свій щирий сонячний позитив гурт The ВЙО дарує шанувальникам новий, четвертий за рахунком студійний альбом – «Зелений». Колектив, що багато років експериментує зі звуком і стилями, «зелений» альбом вирішив зробити в дусі електронного реггі.

Пікантності платівці також надає наявність в ній цікавих зіркових гостей, друзів та колег по сцені: в народній пісні «Вертай Дівче» звучить скрипка знаменитого Василя Попадюка, пісню «Коляда» колектив виконав спільно з прекрасною жіночою групою «Врода», а відома пісня «Ganja», що давно є візитівкою The ВЙО, записана в новому аранжуванні разом з харизматичним виконавцем J Done. Також в альбом увійшли всім відомі хіти – «The Best» та «Радію я», на який нещодавно був представлений сонячний кліп.

«Ідея записати альбом в стилі реггі народилася під час нашої поїздки на іспанський фестиваль Rototom Sunsplash 2016 минулого літа. Цей фестиваль повернув мені віру в силу музики реггі, яка жива і має дуже багато прихильників у всьому світі. У моєму особистому хіт-параді «Зелений» альбом вже стоїть на першому місці. Сподіваюся, слухачам він теж сподобається», - поділився лідер The ВЙО Мирослав Кувалдін.

Вартість квитків:

Передпродаж - 100 грн.

Місця продажу:

рок-клуб MADiSAN
пр. Металургів, 12
(с 14 до 22х, вихідний понеділок)
067 86 99 377, 096 26 26 123;

Карабас.сом
https://goo.gl/rC5wrf

Квитки вже у продажу!

  • Где: Рок-клуб MADiSAN, Металлургов пр.12, Кривой Рог, Днепропетровская обл.
  • Дата: 09.03.2017
  • Цена входа: см. выше
  • https://vk.com/event139612783
Автор: Pobeda

Похожие публикации: