КОЛІР в Полтаві @ Muza-Bar



Колір. За останні півтора року гурт дав зрозуміти, що Колір можна не тільки побачити, а й почути. За версією авторитетного українського муз. ресурсу Культпростір, гурт Колір став одним з кращих музичних відкриттів 2015 року.

Коли чуттєве фортепіано зливається з надривним вокалом, коли голос і акомпанемент - єдине ціле, народжується колір музики. Він яскравий, нестримний і емоційний - як Люда Коллер, серце і душа одеського інді-фолк гурту "Колір". Молодим, але талановитим і рішучим виконавцям вже аплодували у всіх куточках України. Вони підкорили серця жителів Молдови і Придністров'я. Приймали участь в таких фестивалях, як ВишФест (Вишиванковий фестиваль) -2014-2015 (Одеса), Бандерштат-2015 (Луцьк), Woodstok Ukraine - 2016 (Свірж) і RazomFest-2015 (Львів), куди пройшли на конкурсній основі, виконавши кавер на пісню Vivienne Mort "Сліді маленьких рук".

У 2015 році дівчата неодноразово виступали в Мінську, встигли двічі розділити сцену з Анастасією Шпаковський (група Нака) і взяти участь в конкурсі Заспявай.бай 2.0.
Оргкомітет конкурсу виділив Колiр за пісню "Застацца сабой" на вірш Андрія Александрова в номінації "Сьпяваная паезія". Пісня, записана в самому серці Мінська, увійшла в перший дебютний альбом, який вже можна почути на всіх музичних порталах.

  • Где: Muza-Bar, Октябрьская ул. 19, Полтава
  • Дата: 15.10.2016
  • Цена входа: 40/50 грн.
  • https://vk.com/event130148352
Автор: Pobeda

Похожие публикации: