Антитіла презентували кліп «Молоком» на концерті у Sentrum



26 березня Антитіла нарешті дочекалися зустрічі з прихильниками у Києві.

Дев’ятнадцятий концерт туру «Все красиво», де був повний зал, драйв, чесні відчуття – радість, щастя та… сльози. Альбом видався насиченим емоціями, і живий виступ розкрив їх на повну.

Як завжди, столичний концерт був особливим. Не лише тому, що Київ – рідне для гурту Антитіла місто. Під час концерту Антитіла презентували нову відео роботу на пісню «Молоком», яка стала третім офіційним синглом з альбому «Все красиво», але на яку до початку туру знімати відео гурт не планував.

Кліп з’явився завдяки прихильникам, які в кожному місті туру усім залом підспівували текст пісні «Молоком» та шаленіли від інстинктів, які рвалися назовні.

До зйомок у кліпах на пісні з альбому «Все красиво» Антитіла вирішили не запрошувати акторів на чоловічу роль, - у кліпі «Мені тебе мало» головну роль зіграв клавішник Сергій Вусик, у кліпі «У книжках» її виконав гітарист гурту Микита Чухрієнко. В «Молоком» вже усі музиканти Антитіл взяли участь у збуджуючих сценах.

Партнерами в кліп запросили чарівних дівчат – Галину Завійську (гурт «Шоколадка»), Інну Перервіну, Алю Каліниченко (BIOKUKLY PROJECT), Марію Петлєнко, Уляну Масткаш.

Тарас Тополя: «Це той випадок, коли не важливий сюжет. А важливі атмосфера і збудження, яке починається у музиці і продовжується на екрані. І таки так, багато із відзнятого не потрапило у фінальний монтаж через цензуру».

Олександр Швець, режисер: «Цей кліп про свободу любити. Про свободу бути такими, якими ви є. Цей кліп про людей, які не бояться близькості, без забобонів і соціальних кліше».

28 березня кліп з’явився на музичних каналах та у мережі Інтернет.

Автор: Pobeda

Похожие публикации: