EPOLETS @ Villa Крокодила | Полтава



Зухвалі і романтичні одесити – гурт EPOLETS їдуть до Полтави з презентацією нового альбому "Cult"!

START: 20:00

ENTER:

80 грн. - фан-зона (перші 50 квитків (у нашому закладі і в Irish pub Valber http://vk.com/valberpub

100 грн. - фан-зона (у нашому закладі і в Irish pub Valber http://vk.com/valberpub )

150 - 250 грн. - VIP-місця (столи, дивани)

Довідка за тел. 610-912
та 095-190-35-16

Їх назвали майбутнім української рок-сцени на головному вокальному шоу країни "Х-Фактор". Одразу після закінчення проекту хлопці дали зрозуміти: сидіти, склавши руки, не збираються: вже зараз вони завершують роботу над новою платівкою і збирають валізи у всеукраїнський тур на підтримку альбому "Cult".

"Ми здобуваємо новий досвід, отримуємо нові знання, так чи інакше змінюється наше життя, та з нами залишається наша спільна справа, і для нас музика – це наш культ. Альбом "Cult" - це неподільна частина нашої творчості, її продовження, ми хотіли зробити його максимально живим. Назва ховає у собі ще один зміст! Не буду приховувати, я мрію про те, щоб цей альбом став культовим", - скромно усміхається Павло Варениця, лідер EPOLETS.

Торік фестивальний сезон EPOLETS нараховував 18 фестивалів. І хоч гурт існує всього три роки, колектив впевнено набирає обертів і стрімко обростає армією прихильників по всьому світу. Останній альбом групи за назвою «DOGMA» потрапив у переважну більшість ТОПів українських музичних ресурсів за 2014 рік.

  • Где: Клуб "Villa Крокодила", ул. Первомайская, 20 Б, Полтава
  • Дата: 18.03.2016
  • Цена входа: см. выше
  • https://vk.com/epolets1803poltava
Автор: Pobeda

Похожие публикации: