Колір (piano)



Тепер Колір можна не тільки побачити, а й почути.

Інді-фолк гурт з Одеси, що був заснований 2014го року.
Маленька і тендітна солістка гурту Людмила Коллер, у яку ви закохаєтесь з першої ноти, була учасницею Х-фактору та Битви хорів, після чого стала ініціатором створення гурту, що вже завоював серця сотень українців. У 2014 гурт переміг на Фестивалі вуличних музикантів та поїхав виступати до Києва в рамках благодійної акції "Частинка серця". До речі, це не єдиний їх масштабний благодійний виступ. У 2015 зібрали чимало коштів на реанімаційне обладнання дітям в Одеську лікарню від проекту "Серце до Серця"
В цьому ж році гурт виступав у форматі piano acoustic в самому серці Білорусі - Мінську. Перший концерт давали з відомою білоруською співачкою Анастасією Шпаковською (Гурт Naka) плюс сольник наступного дня, на який зібралася неочікувано велика кількість людей.
За плечима безліч одеських майданчиків: арт-клуб ШКАФ, арт-клуб Вихід, Крыша моря, Impact Hub Odessa, Фестиваль - реста- клуб Blues B.R.Others, паблісіті-бар Ай лав ю Петрович, Перрон №7 та інші. Також до перемог слід додати - Вишиванковий фестиваль, львівський фестиваль RazomFest, другий день якого (музична частина) відкривали саме Колір у форматі акустики, фестиваль Бандерштат.
Гурт також виступав у Молдові та Придністров'ї, де публіка дуже тепло прийняла українську культуру.
Гурт продовжує розвиватись і не стоїть на мiсцi.

Вхід: 40 грн.

  • Где: Кафе "Чемодан", ул.Гоголя 67А, Запорожье
  • Дата: 20.02.2016
  • Цена входа: 40 грн.
  • https://vk.com/event114602688
Автор: Pobeda

Похожие публикации: