EPOLETS | Jazzter



EPOLETS
Презентація альбому "Культ"
19 березня 2016 р. (субота) 20:00
клуб "Jazzter" (Харків, пров.Театральний, 11/13)
Вартість квитків:
передпродаж - 100 грн.
на вході - 120 грн.
VIP (місця за столиками) - 150 грн.

Місця продажу квитків:
- магазин МЯСО (вул.Пушкінська, 5);
- клуб "Jazzter" (пров.Театральний, 11/13);
- на сайті http://2event.com/ru/events/409965

УВАГА!!! Квитки на місця за столиками можна забронювати тільки за телефоном 095-3961125 (Андрій) або https://vk.com/id3087622

Їх назвали майбутнім української рок-сцени на головному вокальному шоу країни «Х-Фактор». Одразу після закінчення проекту хлопці дали зрозуміти: сидіти, склавши руки, не збираються: вже зараз вони завершують роботу над новою платівкою і збирають валізи у всеукраїнський тур. Реліз альбому відбудеться 23 лютого.

Платівка з гучно назвою «Культ» - вже третя на рахунку колективу. Перший синґл «Залиш мене», який EPOLETS презентували в листопаді, показав, що музиканти експериментують зі звучанням – трек сповнений етнічними мотивами і сповитий магією.

«Ми здобуваємо новий досвід, отримуємо нові знання, так чи інакше змінюється наше життя, та з нами залишається наша спільна справа, і для нас музика – це наш культ. Альбом «Культ» - це неподільна частина нашої творчості, її продовження, ми хотіли зробити його максимально живим. Назва ховає у собі ще один смисл! Не буду приховувати, я мрію про те, щоб цей альбом став культовим», - скромно усміхається Павло Варениця, лідер EPOLETS.

  • Где: клуб "Jazzter", Театральный пер., д. 11/13, Харьков
  • Дата: 19.03.2016
  • Цена входа: см. выше
  • https://vk.com/epolets_jazzter
Автор: Pobeda

Похожие публикации: