ФІОЛЕТ l Полтава



ФІОЛЕТ приїде до Полтави з презентацією нового альбому «Пісні Любові на Полі Бою».

Великий сольний концерт у Полтаві відбудеться 12 грудня в клубі «Villa Крокодила». Абсолютно нова програма та все краще за 6 років існування ФІОЛЕТУ.

Квитки:
перші 50 квитків - 60 грн
передпродаж - 80 грн
у день концерту - 100 грн

Довідки за тел
095-190-35-16
610-912

Український гурт ФІОЛЕТ презентував свою нову студійну платівку під символічною назвою «Пісні любові на полі бою». Робота над матеріалом стартувала всередині 2014-року і фінішує у вересні 2015-го.

У листопаді-грудні команда вирушає у всеукраїнський тур на підтримку альбому, у якому ФІОЛЕТ, окрім власне презентації нових пісень, поділиться із відвідувачами концертів і новим баченням старих пісень.

«Музика – це зброя, тільки істотно вищого порядку і глибиннішого ураження. Пісні з нашого нового альбому пройняті нотами самоствердження, волі до життя та непереборної віри в краще. Любов тут всеохопна і виходить далеко поза рамки усталених пісенних «лав сторі». У «Піснях любові…» слухач мандруватиме українськими містами, від Львова, Луцька через Київ до східних кордонів нашої країни; занурюватиметься в глибини власного минулого, ностальгуватиме і надихатиметься; любитиме і захоплюватиметься, мовчатиме і кричатиме; пройдеться стежками вічного літа, які приведуть його до днів теперішніх. «Пісні любові…» - це роман у піснях, щира особистісна повість буремного сьогодення», - розповів про альбом лідер та вокаліст гурту Сергій «Колос» Мартинюк.

Трек-лист альбому:
1. Напам’ять
2. Танго
3. Дзен
4. Касети
5. Герої
6. Паршивка
7. Я буду
8. Сталеві серця
9. Молодість
10. Мій дім
11. Каштани
12. Вечірній Львів

Бонус:
13. Барбітура
14. Сини

  • Где: Клуб "Villa Крокодила", ул. Первомайская, 20 Б, Полтава
  • Дата: 12.12.2015
  • Цена входа: см. выше
  • https://vk.com/fiolet_poltava_2015
Автор: Pobeda

Похожие публикации: