МІМ (Моя інтимна музика) в Zeppelin Pub



Українська рок-команда "Інше Бачення" з міста Суми вже відома поціновувачам з усіх куточків нашої країни завдяки таким пісням як "Забудь і не даруй", "Вода", "Самбука". Поки кипить робота над новим студійним альбомом, фронтмен гурту Нікіта Чеканський знайшов в собі натхнення, потрібний настрій, згадав з чого починав в 6 років крокувати музичними сходинками (фортепіано), знову закохався - так побачив світ сольний акустичний проект "МІМ" - "Моя Інтимна Музика".

Проект навіяний жагою до фортепіанної музики, сповнений інтимної лірики та має чітко окреслену змістовну лінію - це почуття та переживання, емоції, спогади, втрати, надії... одним словом все, з чим до кожного з нас одного дня стукає в серце любов.

Альбом можна завантажити тут:
http://www.ex.ua/90759385

Виступи музиканта у рамках туру "МІМ - Моя інтимна музика" включатимуть в себе пісні з альбому "МІМ", кращі пісні з репертуару "Інше Бачення" в акустичному сольному виконанні та зовсім нові свіженькі композиції, що ще ніде не виконувались та не були донесені до студії. Фортепіано, голос, справжні емоції та чуттєве виконання - все це робить виступи МІМа особливими та хвилюючими.

Zeppelin Pub запрошує шанувальників української музики на затишний та ліричний вечір з Моєю інтимною музикою ^^

Квитки можна придбати на вході в день концерту або забронювати попередньо за номером 0633514278.
Вартість квитків - 30 грн.
Розіграш квитків тут: https://goo.gl/pZpmZm

Зустрічай МІМ у своєму місті та тримайся якісної музичної хвилі;)

Дата: 29.11
Час: 20:00
Місце: Zeppelin Pub, Харків
вул. Пушкінська, 25

  • Где: Zeppelin Pub, ул. Пушкинская 25, Харьков
  • Дата: 29.11.2015
  • Цена входа: 30 грн.
  • https://vk.com/event107128055
Автор: Pobeda

Похожие публикации: