Жадан і Собаки | MADiSAN



Рок-клуб MADiSAN (пр-т. Металлургов 12 )
19:00
Билеты :
50 грн предпродажа
70 грн в день концерта

https://vk.com/zhadan.dogs

Жадан і Собаки вирушають у масштабну мандрівку містами Сходу та Заходу України.

Актуальна концертна програма буде насиченою, адже до неї увійдуть не тільки добре знайомі шанувальникам пісні. Також гостей чекає особлива місія: презентувати свіжі композиції, які нині записуються для нового альбому колективу, вихід якого запланований на весну 2016.

Вибір міст, які увійшли до “Листопадового туру” був зумовлений попереднім опитуванням у соціальних мережах щодо того, де саме найбільше чекають Жадана і Собак. Варто зазначити, що подорож складатиметься не тільки з музичних виступів. Наприклад, візит у Вінницю прив’язаний до креативного фестивалю Artgnosis, в рамках якого відбудеться читання нових віршів Сергія Жадана. До речі, його поезією можна буде насолодитись і у Дніпропетровську. В Ужгороді запланована зустріч із студентами, під час якою дискутуватимуть щодо проблем еміграції. В Івано-Франківську очікується творчий обід з музикантами та презентація нового друкованого видання “Схід/Захід”, до якого увійшла есеїстика Сергія Жадана та поезія Мірека Боднара.
“Нам дуже важливо повертатися до тих місць, де нам було добре. Саме тому ми час від часу збираємо інструменти і вирушаємо містами своєї Батьківщини. Сподіваючись побачити тих, кого давно не бачили, і познайомитися з тими, кого ще не знаємо. Приємно, коли тебе десь чекають, приємно, коли твій приїзд для когось є важливим. Це велика відповідальність. Намагаєшся підтримувати в співвітчизниках любов, надію та віру. Чи, принаймні, просто не збиватися з ритму. Адже віра часто й тримається на ритм-секції.”- так фронтмен проекту Сергій Жадан описує ідею подорожі.
Нагадаємо, що учасниками проекту Жадан і Собаки вже записано три альбоми: “Спортивний клуб армії”, “Зброя пролетаріату” та “Бийся за неї”. Гурт регулярно грає сольно та на фестивалях, зокрема у 2015 році дали концерти на Гогольфест, Західфест, Rock'n'Ball, Україна:разом на зліт! та багато інших.

  • Где: Рок-клуб MADiSAN, Металлургов пр.12, Кривой Рог, Днепропетровская обл.
  • Дата: 10.11.2015
  • Цена входа: см. выше
  • https://vk.com/event105027875
Автор: Pobeda

Похожие публикации: