Гурт "Брати Гадюкіни" in Villa Крокодила!



Гурт "Брати Гадюкіни" вперше у Villa Крокодила!
http://www.gady.com.ua/
https://www.facebook.com/bratygadiukiny
https://vk.com/bratygadiukiny

START: 20:00

ENTER:

100 грн. - фан-зона (танцпол) перші 50 квитків
(у нашому закладі і в Irish pub Valber (http://vk.com/valberpub))

130 грн. - фан-зона
(у нашому закладі і в Irish pub Valber (http://vk.com/valberpub))

160 грн. - у день концерту

170,200,250 грн. - місце за столиком

300 грн. - дивани

Довідки тел.: 610-912
095-190-35-16

У вересні минулого року “Брати Гадюкіни”, яких називають українськими “The Rolling Stones”, повернулися на сцену з новим альбомом “MADE IN UKRAINE”. Його було презентовано під час туру містами України, який завершився великим концертом у Києві. Група не шукала нового вокаліста. Співають учасники групи: Ігор Мельничук, Павло Крахмальов, Михайло Лундін, Лілія Кувалдіна і Олена Романовська.

У альбом “MADE IN UKRAINE” увійшло 16 треків. Шанувальників чекає зустріч з більш дорослими Братами, але, звичайно нікуди не ділась знайома кожному «фірмова» манера виконання та насичений різнобарвний саунд. Альбом витримано в кращих традиціях групи – mix українського Rhythm&Blues, гуцульського reggae, львівського шансону і міцних актуальних текстів.

“Брати Гадюкіни” виклали новий альбом “MADE IN UKRAINE” на сайті гурту для вільного прослуховування та завантаження http://gady.com.ua/releases. Всі небайдужі можуть безкоштовно завантажити альбом та за бажанням переказати гроші на допомогу переселенцям з Криму та зони АТО, що є сферою роботи Волонтерського центру "Кожен може допомогти" .

Виступ “Братів Гадюкіних” – це справжній рок-н-рольний кач та драйв, яскраве шоу, в якому гармонійно поєднані нові пісні та улюблені хіти, які стали класикою українського року!

  • Где: Клуб "Villa Крокодила", ул. Первомайская, 20 Б, Полтава
  • Дата: 02.04.2015
  • Цена входа: см. выше
  • https://vk.com/event88874241
Автор: Pobeda

Похожие публикации: