Друга Ріка|'ATLAS|Киев



Друга Ріка
________________________________________
Коли: 12 березня о 20:00
Де: клуб 'Atlas, Київ

Кажуть, що двічі в одну річку не увійдеш. Але ми можемо посперечатись з цим твердженням. Прослухавши вперше композиції гурту Друга Ріка, у Вас неодмінно виникне бажання ставити їх пісні на replay знову і знову.

Музичний колектив Друга Ріка був заснований в Житомирі ще у 1996 році. З тих пір, й правда, витекло багато води, але ріка творчості гурту не всохла, у неї навпаки – з’явилось багато нових річищ натхнення. В репертуарі гурту Друга Ріка пісні з таких альбомів: «Я є» (2000), «Два» (2003), «Рекорди» (2005), «Мода» (2008), «Metanoia. Part 1» (2012).

Важливою сферою у житті гурту Друга Ріка є також його соціальна активність. У 2012 році гурт виступає організатором благодійного марафону «Я буду жити» у боротьбі з лімфою. Пізніше на однойменну пісню був випущений кліп. Роком пізніше виходить кліп на пісню «Скажи», котра присвячена людям з вадами слуху. Разом з гуртом Dazzle Dreams та співачкою Лама, Друга Ріка записали пісню «Hey you», котра закликає не бути байдужими до людей, яких шукають їх сім’ї.

Квитки: 170 грн

Автор: Pobeda

Похожие публикации: