O.Torvald|Тайм-Аут|Днепропетровск



O.Torvald
______________________________________
Де: Тайм-Аут
Коли: 6 грудня о 19:00

Концертний тур O.Torvald на підтримку нового альбому "Ти Є" стартує четвертого грудня 2014. В рамках першої частини туру, організованого промо-агентством Полумонокок, O.Torvald відіграють шість концертів. Харків, Полтава, Дніпропетровськ, Одеса, Львів, Київ - ці міста першими почують альбом "Ти Є"

Альбом O.Torvald "Ти Є" записувався на київській студії "Бобіна" в період з червня по вересень 2014 року, під керівництвом Андрія Хливнюка, що попрацював з Галичем і друзями в якості саунпродюсера. За звук альбому "Ти Є" відповідає CEO студії "Бобіна", Дмитро Хомулко.
В альбомі "Ти Є" 11 пісень, не рахуючи Intro і Outro, традиційних для альбомів O.Torvald. Обкладинку альбому "Ти Є" намалював DJ Polarnik. Трек-лист "Ти Є": Intro, Все з початку, Ти Є, Крик, Пошло о любви, Снiг, Сочи, До 18:00, Там де я, Оставь в покое меня, Мовчи, Это все, Outro.

Євгеній Галич про альбом O.Torvald "Ти Є": Для всієї групи цей альбом був експериментом. Який, до речі, ще не закінчено. Ми прийшли на студію "Бобіна" - у нас не було жодної готової пісні. Ми грали, розвивали уривки фраз, ганяли рифи по колу, і відразу записували те, що вийшло. Ми приїжджали на репетиційну базу, репетирували з 11.00 до 13.00 і відразу їхали на студію, де нас чекав Андрій Хливнюк. Андрій різав те, що ми робили. Втручався в тексти, в аранжування - прийняти це було непросто. В результаті Андрій почув нас, ми-його, і мені дуже подобається те, що вийшло. На студії ми до ночі писалися. Репетиція-студія-дім-сон. І так по колу. Чотири місяці. Первісна концепція альбому до кінця запису змінилася кардинально. І мені це дуже подобається. Сподобається і вам.

Ціна: 100 грн.

  • Где: Тайм-Аут, ул. Паникахи, 61, Днепропетровск
  • Дата: 06.12.2014
  • Цена входа: 100 грн.
  • https://vk.com/o.torvald_dnepr
Автор: Pobeda

Похожие публикации: