EPOLETS в Києві | Презентація альбому DOGMA



EPOLETS –драйвовий гурт з Одеси, що утворився лише два роки тому, та вже встиг підкорити головні сцени наймаштабніших українських фестивалів (The Best City, Stare Misto, Файне Місто), потрапити в ротацію всеукраїнських радіостанцій і телеканалів та завоювати прихильність тисяч слухачів по всьому світу.

EPOLETS запрошують всіх 7 листопада у столичний клуб Sentrum на концерт-презентацію своєї другої платівки під назвою DOGMA. Новий альбом став підсумком тривалої роботи музикантів і на цей раз являє собою більш цілісний продукт з більш глибоким, багатошаровим, дещо брутальним та завжди качовим саундом та більш осмисленим та серйозним змістом текстів. У новій платівці Epolets заглиблюються у нові для них напрямки, проте зберігають свою фірмову мелодійність. Альбом є двомовним і поєднує пісні українською та англійською мовами.

Альбом Dogma став відображенням нашого стану протягом цього року. За останній рік багато чого змінилось, як у суспільстві, так і в нас самих як в музикантах. Можна сказати, що цей рік нас виснажив. Але водночас за цей час ми багато чого навчились: навчились на сприймати на віру догми, що нав’язують нам інші, навчились дивитися ширше і бачити не лише те, що нам дозволяють, навчились зазирати вглиб себе у пошуках правильних відповідей та зрозуміли, як багато ми можемо змінити. Нова платівка поєднала пісні про найрізноманітніші грані нашого життя – тут є блюз та самотність, збуджуючий госпел та секс, панк та позерство, тріп хоп та злоба, пронизливе танго та війна. Світ змінюється кожен день, на зміну одним догмам приходять інші, але ми сподіваємося, що в кожному з нас непохитними лишаються лише справжні цінності. Отже, не створюйте собі кумирів, хіба що вам сподобається наша Dogma…

Вхід на презентацію вільний.

  • Где: Sentrum, ул. Шота Руставели, 16а, Киев
  • Дата: 07.11.2014
  • Цена входа: Вход свободный!
  • https://vk.com/epolets0711sentrum
Автор: Pobeda

Похожие публикации: